Мнение Съб Мар 16, 2013 3:36 pm

Междузвездни войни еп. II - Атаката на клонингите 3D (2013)

Приключенията във вселената на Междузвездни войни продължават и стават все по-реални. Този път можем да се насладим на космическата поредица и в 3D формат.
Междузвездни войни еп. II - Атаката на клонингите се очаква да излезе на 20-ти Септември, 2013 г. Само 3 седмици това следва и Епизод III - Отмъщението на ситите.

Ако имате 3D очила, слагайте ги, гасете лампите и вижте сами за какво става въпрос:Булото на тъмната страна се спуска все по-ниско над разцепващата се Република. Джедаите все още не могат да открият тайнствения Лорд Сидиъс, а падналият джедай граф Дуку (Кристофър Лий) присъединява все повече желаещи към своята Конфедерация на независимите системи, по-известни като Сепаратистите.
По всичко личи, че войната е неизбежна, а армията от дроиди на Сепаратистите изглежда непобедима. Точно в този момент Оби Уан Кеноби почти по случайност се натъква на огромна армия от клонинги, създадена специално за Републиката на отдалечена планета. Подозренията на джедаите се засилват – очевидно някой дърпа конците и на двете страни задкулисно и очевидно от години се е готвел за война... но кой?
Междувременно Анакин Скайуокър все повече започва да проявява истинската си същност – някогашното невинно и добро момче отстъпва мястото си на мъж, който иска на всяка цена и с всички необходими средства да донесе мир в Републиката. И много често, особено в битките, се доближава опасно до Тъмната страна на Силата...
Първият изстрел не закъснява – на планетата Джионозис двете гигантски армии се сблъскват за пръв път, а през това време Оби Уан и Анакин преследват граф Дуку с намерението да приключат войната преди тя изобщо да е започнала. Въпреки намесата и на Учителя Йода, Дуку успява да избяга при своя господар Дарт Сидиъс... а Републиката вече официално е във война!