Пол Зюсман

   
   

Обсъждане на различни автори

Мнения: 162

Регистриран на: Вто Яну 27, 2015 2:32 pm

Местоположение: Велинград

Мнение Вто Апр 28, 2015 3:54 pm

Пол Зюсман

:) Ще си позволя едно мъничко отклонение... Искам да насоча вниманието ви към един много добър автор. В този случай не иде реч за фентъзи и фантастика, но защо да не пишем и за качествени автори извън жанара.
Пол Зюсман е един относително млад автор, който има няколко издадени романа. Бих ги определил като историческо-археологически трилър. Поне що се касае за поредицата за детектив Юсуф Халифа..
Обръщам ви внимание конкретно на" Лабиринтът на Озирис", която е последната, но и най-хубава книга. За огромно мое съжаление Зюсман си отиде от този свят твърде млад. Би могъл да ни дари с още много хубави книги.
Ще си позволя да се самоцитирам, като копирам написаното от мен в Хеликон( написано с ник нейм Амон Амартски тоест аз :) ) Не бих могъл да го формулирам по-различно, или по-добре...

Великолепен роман. Според мен Зюсман е един от най-качествените автори в този жанр. Книга, която може да те трогне и докосне душата ти. Безценно е как авторът успява да сближи и дори да направи приятели двама мъже от различна религия, мъже произхождащи от държави, които са воювали и са политически антагонисти. И далеч не на последно място, книга за приятелство, морал и честта на всеки отдаден работата си в служба на обществото полицейски служител. Ценности непреходни и общочовешки.
Книгата http://www.book.store.bg/p83178/labirin ... usman.html

Инфо http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0% ... 0%B0%D0%BD
PANZERLIED и един чудовищен LEO( Leopard 2M), внук на Арденският призрак "Кралски тигър". https://www.youtube.com/watch?v=SndPb5XohYM
Аватар

Мега модератор

Мнения: 164

Регистриран на: Чет Окт 25, 2012 4:45 pm

Местоположение: София

Мнение Чет Апр 30, 2015 6:59 pm

Re: Пол Зюсман

Добрите автори са богатство за мен (и за форума :)), независимо от стила в който пишат. Благодаря за хубавата тема, Маркъс. Винаги се радвам, като науча нещо ново и интересно.
Чета, следователно съм луд.

Назад към Автори

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron